Eva Damsgaard

Ledelses- og organisationsudviklingskonsulent samt ejer, CAPIO CONSULT ApS

”The major problems in the world are a result of the difference between how the nature works and the way people think” – Gregory Bateson

”Jeg drømmer om et samfund, hvor vi nærer hinanden – og hvor vi, inspireret af naturens visdom og strategier, kan eliminere usund stress, dekobling, ensomhed, hamsterhjulet og alt det, vi er ved at kvæle os selv med. Et samfund hvor vi styrker fællesskaber, læring og energi med indsigt fra nye, eller rettere ældgamle, kilder til inspiration. Vi er natur… så vi skal lære at lytte til os selv og studere naturens løsninger og strategier, som ligger lige foran os. Måske er det meget mere simpelt end vi tror? I det samfund lytter vi mere til vores hjerter – og taler mere fra hjertet, og vi lytter mere til vores kroppe, sind og følelser. Vi bruger det bevidst til at skabe bedre sociale og mere bæredygtige verdener, hvor vi kan leve produktivt og bidragende på måder, hvor vi samtidig genoplader os selv og hinanden. Verden har brug for, at vi gentænker vores måde at være i den på – både i måden vi forbruger på, og den måde vi bruger os selv på.”

Om Eva

Eva er en del af det systemiske miljø i Danmark og har siden 2005 arbejdet med organisations- og ledelsesudvikling. Hun er individuelt akkrediteret coach fra EMCC, certificeret systemisk coach, certificeret i udviklende samtaler baseret på Robert Kegans Adult Development Theory m.m . I efteråret 2021 deltog hun på kurset Regenerativ Ledelse med Laura Storm hos Ledernes Hovedorganisation, og hun er del af et regenerativt netværk, der opstod ud af dette. Eva er desuden aktiv medarrangør af en dansk hub under Inner Development Goals Initiativet. Dette er udviklet af en gruppe svenske forskere og konsulenter for at accelerere arbejdet med bæredygtighed i verden. Hun har senest udviklet dialogspillet ”Mind your inner development” for at gøre de 23 indre udviklingsmål lettere at anvende i praksis. Dertil har hun hen over årene skrevet en række artikler og bogkapitler om ledelse, følelser i ledelse, kulturudvikling etc.