Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Regenerative dialogues 2

september 15, 2022 @ 13:00 - 16:00

1000kr. ekskl. moms

Samtale mellem Laura Storm og Jakob Nørlem

‘Regenerative dialogues’ er en dialogrække, hvor Promentum-konsulent Jakob Nørlem taler med thought leaders på det regenerative område.

Det bliver dels en dialog og dels en debat med tilhørerne, således at der efter dialogerne vil være mulighed for at arbejde videre med den regenerative tilgang.

Om denne dialog

Med Byens Plantetorv som rum og ramme inviterer vi dig i denne session ind i til en dialog om grund-DNA’et i regenerativ ledelse.

I Laura Storm har vi en forgangskvinde og pioner indenfor det regenerative paradigme. Laura taler om ledelse baseret på livets logik og naturens principper, som de har eksisteret i 3.8 milliarder år.

Selve dialogen vil forme sig som en regenerativ mikrokultur, med dig som aktiv medskaber.

Om Laura Storm

Laura Storm har arbejdet med bæredygtighed i 20 år, og hun siger, at hun aldrig har oplevet en større interesse for emnet end i øjeblikket. Der er en markant større efterspørgsel fra forbrugerne efter bæredygtige produkter, både forbrugs- og investeringsprodukter, og det lægger et ‘sundt’ pres på virksomhederne.

– Som virksomhed er du en uddød race om 5 – 10 år, hvis du ikke allerede i dag er begyndt at omstille din produktion og virksomhedsstrategi bæredygtigt. Jeg ved godt, det er en bombastisk udtalelse, men jeg mener det virkelig. Bæredygtighed er kommet for at blive, så enten omstiller du dig eller også bliver du skilt fra, siger Laura Storm.

Hun mener, at virksomheder i en fremtid, hvor bæredygtighed betyder meget, skal ledes markant anderledes end i dag.

– Vi skal smide det ledelses-mindset, som vi er opflasket på langt væk. Handelshøjskolerne skal også omstille sig og uddanne ledere, der kan navigere i en verden, hvor både menneskelige og naturressourcer er knappe og udpinte, siger Laura Storm.

Denne dialog foregår på dansk på Byens Plantetorv på Refshaleøen.

Tilmelding her

Detaljer

Dato:
september 15, 2022
Tidspunkt:
13:00 - 16:00
Pris:
1000kr. ekskl. moms

Sted

Promentum
Kompagnistræde 34, 4. sal
København, 1208 Danmark
+ Google Maps
Telefon
31616026