Jørgen Panduro

Idræts & Fritidsleder i Tårnby Kommune

Opmærksomheden på det regenerative felt har primært fokus på det miljømæssige område – og det er der også brug for. Men vi bør huske, at de metoder, der skal lede os frem til holdbare løsninger også bør regenereres, så det ikke bliver en artificiel handling. Derfor er det nødvendigt med en rettethed mod politik, kultur, ledelse og organisation ift. et regenerativt perspektiv.

Jeg er en del af rådet, fordi jeg oprigtig er bekymret for måden, vi behandler vores natur på, og fordi jeg mener at kunne bidrage med mening, affinitet og perspektiv – i håbet om, at det kan få betydning.

Om Jørgen

Jørgen er uddannet Oversergent og Idrætslærer i Forsvaret og har sidenhen taget en Diplomleder-uddannelse, Master i Business Coaching og uddannelse i Det Filosofiske Lederskab. Han arbejder som Idræts & Fritidsleder i Tårnby Kommune, og har 35 års erhvervserfaring med ledelse og uddannelse (Forsvaret i 10 år, det private arbejdsmarked i 7 år og den kommunale sektor i 18 år).

Derudover er Jørgen forfatter til tre digtsamlinger Betydningens DigteMeaningful Poems og Poems of Reflection samt medforfatter til bogen The Things I Needed To Say, skrevet sammen med den amerikanske radiovært og forfatter Monica Lee.