Jørgen Panduro

Driftsleder i Tårnby Kommune

Regenerationens substans gennem kontinuerlig fornyelse og dynamisk resonans trænger til en opmærksomhed, der kan løfte den tilbage i dens naturlige regi. Den opmærksomhed har vi som menneskehed et ansvar for at bringe i spil, i både teoretisk men især i handlingsmæssig karakter.

Og det er nu vi skal handle, men vi bliver nødt til at ”supragenerere” hvis vi skal indhente det tabte, så regenerationens rettethed kan blomstre igen. Jeg er en del af rådet, fordi jeg oprigtig er bekymret for måden vi behandler naturen på og fordi jeg mener at kunne bidrage med mening, affinitet og perspektiv – i håbet om, det kan få betydning.

Om Jørgen

Jørgen er uddannet Oversergent og Idrætslærer i Forsvaret og har sidenhen taget en uddannelse som Akademimerkonom, en Diplomlederuddannelse, en Master i Business Coaching og uddannelse i Det Filosofiske Lederskab. Jørgen arbejder som Idræts & Fritidsleder i Tårnby Kommune, og har 35 års erhvervserfaring med ledelse og uddannelse, hvoraf han har arbejdet i Forsvaret i 10 år, det private arbejdsmarked i 7 år og i den kommunale sektor i 18 år.

Jørgen er derudover forfatter til tre digtsamlinger: Betydningens Digte, Meaningful Poems og Poems of Reflection samt medforfatter til bogen The Things I Needed To Say, skrevet sammen med den amerikanske radiovært og forfatter Monica Lee.