Katrine Sejersen-Permin

Co-founder & CEO, MINDstrain ApS

“Jeg er meget glad for at være med i Det Regenerative Råd, da jeg har arbejdet med menneskelig bæredygtighed i mange år. I min nuværende virksomhed har vi udviklet en metode til at styrke og vedligeholde et sundt og stærkt mentalt helbred og dermed forebygge tilstande som stress, uro og mistrivsel. Vi skal holde længe, og mange af os har mange bolde i luften, hvilket læner sig ind i tanker om bæredygtighed. Jeg kommer selv med et psykologisk perspektiv, og glæder mig til at udvide min forståelse af bæredygtighed ved at være en del af dette råd. Vi lever i en tid, hvor vi ikke kommer udenom at skulle passe bedre på vores klode – både i forhold til klima og også i forhold til de menneskelige ressourcer.” 

Om Katrine

Katrine er uddannet Cand.Pæd. i Pædagogisk Psykologi og har en Master i Positiv Psykologi fra Aarhus universitet. Hun har arbejdet med HR og menneskelig bæredygtighed i mere end 15 år, og er derudover forfatter til et kapitel i bogen: Frivillig Ledelse.