Lars Lyngsøe Højberg

IT-Konsulent, Rebild Kommune

Jeg deltager i Det Regenerative Råd for at gøre en forskel! En forskel, som jeg ønsker, skal spire i den gruppe, jeg til dagligt arbejder i, men også udvider sig til den organisation, jeg er en del af og transcenderer til medlemskabet af samfundet og den bredere verdenskontekst – en kontekst, som jeg får lov at leve i. I løbet af et splitsekund i klodens historie, har vi fejlet vores opgave som ansvarlige individer. Dette øjeblik kræver en tilbagevenden til refleksion og en genvurdering af det os tildelte ansvar. Ydmyghed, respekt og samhørighed er begreber, jeg finder særligt værdifulde for vores fremtid.

Om Lars

Lars er oprindeligt uddannet skolelærer, men arbejder til dagligt som IT-konsulent i det kommunale. Han har netop afsluttet en Master i Ledelses- og Organisationspsykologi (LOOP) ved Aalborg Universitet