Lars Worning

Medstifter af Resonanshuset

”Jeg har i mit arbejde erfaret, at et stigende grundlag for angst er, at vi mennesker er kommet på afstand af naturen i os og omkring os. Man kan sige, at vi lever ubæredygtigt. Angsten er et udtryk for denne ubalance, og derfor mener jeg, at filosofisk og psykologisk indsigt kan guide os i forhold til en regenerativ levevis. Derfor er jeg med i Det Regenerative Råd.”

 

Om Lars

Lars har en Kandidat i Filosofi og Psykologi fra Roskilde Universitet. Lars har speciale i angst og har femten års erfaring i arbejdet med selvsamme. Derudover er Lars medstifter af Resonanshuset, der leverer løsninger og refleksioner på tidens udfordringer for individer og samfund i krydsfeltet mellem krop, psyke og eksistens for at løfte den mentale sundhedstilstand. Her arbejder han med sin viden om filosofi og psykologi med angst, og eksistentielle udfordringer med særligt fokus på angst i kreative processer.

Lars er ligeledes forfatter til ”Angsten som det fælles tredje” i bogen Protreptik som behandlingsform og ledelsesdisciplin.