Mathias Petersen

HR-konsulent ved Fjernvarme Fyn

“Jeg er med i Det Regenerative Råd, fordi jeg er optaget af spørgsmålet om, hvordan vi er i verden. Det har motiveret en interesse i mistrivsel og diagnoser som forståelsesramme samt en interesse for, hvordan vi skaber et godt og bæredygtigt arbejdsliv med fokus på klima og grøn omstilling.

Bæredygtighed kan dog ikke stå alene mere, og vi må arbejde for at give mere tilbage, end vi tager – vi skal leve og agere regenerativt. Det gælder i arbejdet med klima og grøn omstilling, og det gælder om noget endnu mere i arbejdet med mennesker. Derfor vil jeg gerne arbejde for et regenerativt paradigmeskifte.”

Om Mathias

Mathias er uddannet Cand.mag. i Filosofi fra SDU i Odense i 2010 og har efterfølgende certificeret sig som systemisk business coach ved Ledelsesakademiet Lillebælt i 2016. Mathias har i over seks år arbejdet på beskæftigelsesområdet i primært private virksomheder, hvor han har mødt mange i mistrivsel og med behov for andet end blot jobvejledning. I dag arbejder Mathias med mennesker i en rolle som HR-konsulent.

Mathias er bidragyder til antologien ’Fremtidens Kontanthjælp’ og har skrevet indlæg på PsykoSocial Tænketanks hjemmeside, hvor han har siddet i bestyrelsen, bl.a. som formand, i perioden fra 2016 til 2022.