Steen Beck-Hansen

Conscious Leadership Facilitator & Sparring Partner

“Jeg er med i Det Regenerative Råd, fordi jeg har et brændende ønske om at deltage i dialogen og refleksionen om at skabe en ny og mere bæredygtig ledelseskultur. Den tid vi befinder os i, giver os et varsel om nødvendigheden af dybtgående strukturelle forandringer. Og på det kollektive plan såvel som i hverdagslivet tvinger moralske og eksistentielle spørgsmål sig tilbage i forgrunden. Det kalder på en ny og anderledes måde at tænke ledelse og bevidst lederskab på. Det er jeg nysgerrig på sammen med andre at blive klogere på.”

Om Steen

Steen er International Certified Facilitator (IAF/CPF), International Certified Coach (ICC/ICF), NLP Master & Trainer (Makani/NLP Huset), Integrative Coach Professional (The Ford Institute, San Diego) samt Certified 3P/State of Mind Facilitator (Innate Wellbeing, UK).

Steen har mere end 20 års erfaring som coach, facilitator og underviser. Primært indenfor skoleverdenen og sundhedsvæsnet. Temaer er relationer, trivsel, samarbejde, kommunikation og kultur. Han er anerkendt og respekteret som en særdeles engageret og nærværende formidler og træner. Han formår med både hjerte og humor at omsætte komplekse teoretiske ideer til dagligdags “nede-på-jorden” eksempler, som umiddelbart og let kan omsættes til hverdagen.