Tine Gaihede

Senior Executive Coach, European Leadership

“Jeg er ekspert i topledelse. Det er i topledelse, at de største og vigtigste beslutninger om samfund og organisation træffes. Og vi har brug for at tænke anderledes indenfor præcis dette felt. Den regenerative ledelse er det bedste bud på både at tænke og handle på nye måder, og Det Regenerative Råd er et godt sted at bidrage og inspirere fra.”

 

Om Tine

Med en baggrund som cand.polit og M.A fra London City University er Tine en af pionerne indenfor coaching af topledere i Skandinavien. Siden 1999 har hun arbejdet med +600 danske og europæiske topledere, executives, partnere, expats og ledelsesteams med alt fra CEO-niveau til senior ledelse. Tine har derudover fået international coaching certificering gennem The International Coaching Federation som ‘Master Certified Coach’.

Hun har dertil skrevet tre bøger: ’Fra Idé Til Projekt’ (1997, Gyldendal), ’Karrierespring’ (2002, J.P. Forlag), ‘Coaching i Nyt Perspektiv’ (2014, Hans Reitzel Forlag) samt en række artikler og indlæg om coaching og ledelse.