Richard Kokholm-Erichsen

Head of Humanity Awareness Initiative Learning Centre

Jeg er med i Det Regenerative Råd for at bidrage til udviklingen af et samfund med regenerative borgere, virksomheder og samfundsinstitutioner. For mig er det et samfund, hvor mennesker lever i rige fællesskaber i balance med planetens andre arter og planeten selv. Alle bidrager med deres unikke færdigheder og engagement til at sikre et stadigt bedre fællesskab, samtidig med, at de sikrer, at dette fællesskab kan folde sig ud i de kommende generationer.

Om Richard

Richard er uddannet i diverse leder-, underviser og coach uddannelser i forbindelse med hans 50 års arbejde i danske og internationale organisationer. Han har derudover været selvstændig coach siden 2005 og Fellow ved Barrett Academy for the Advancement of Human Values. Siden 1970 har Richard arbejdet som leder og underviser på forskellige niveauer i Socialdemokratiet, Fagbevægelsen og AOF i Danmark. Han har derudover arbejdet seks år som Projektleder ved Frie Faglige Internationales hovedkontor i Bruxelles og 14 år i en belgisk medievirksomhed med EU-information som speciale. De sidste 7 år har Richard arbejdet som projektleder for eksterne talere ved Europa-Kommissionen.

Richard har desuden udgivet bøgerne Optimisme som strategi: En introduktion til intelligent optimisme (2014) og digtsamlingen 2001 et forandringsår (2015).